Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Gratis å ta T-banen fra Ensjø!

Ensjø T-bane

OPPDATERING! 30.oktober. NÅ har det kommet en billettautomat og fungerende stemplingsautomat oppe ved Narvesenkiosken.

For godt til å være sant, ja dessverre, men det er veldig vanskelig å være lovlydig på Ensjø T-bane stasjon. Det er fordi 2 av 3 billettautomater er borte og fordi 2 av 3 stemplingsautomater ikke virker. Dette er en situasjon som har vedvart en stund.

Det er automatene på Ensjø siden som er rammet, automaten som står i retning fra byen ved Skedsmo gata virker fortsatt, men det er en stor omvei å gå hit å stemple når du er på vei til byen.

Årsaken til denne situasjonen er at 2 billettmaskiner er stjålet. De ble hentet med lastebil og røsket av fundamentene og det er denne røffe behandlingen som gjør at heller ikke stemplingsautomatene har strøm. T-banen er vel kjent med situasjonen og kan bare be folk som reiser fra Ensjø mot sentrum om å stemple når du kommer fram til bestemmelsesstedet.

Det er mulig å kjøpe billett på Narvesen, men du får ikke stemplet den i automatene.

Som en tilleggs informasjon kan det opplyses at dette faktisk er andre gang noen stjeler billettautomatene på Ensjø T-bane stasjon i år! Første gangen ble omtalt av NRK Østlandsendingen i juli.

Les om dette på NRK

Det er også omtalt på Nettavisen

Ensjø T-bane — På Ensjø siden oppe ved Narvesen er automaten borte og stemplingsautomaten virker ikke.

Ensjø T-bane — På Ensjø siden er automaten borte og stemplings automaten virker ikke.

Ensjø T-bane — Dette er typen automat som er stjålet, denne står mot Skedsmogata og er ikke ødelagt

Vist 759 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder