Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Rotteplager på Ensjø T-banestasjon!

Ensjø T-banestasjon er en oase av fuglekvitter og t-banevogner til alle årets tider. Det er faktisk litt koselig å gå av t-banen en solfylt vinter ettermiddag og høre alle fuglene som kvitterer og lager godlyd.

Det viser seg at det er noen personer som nesten hver dag legger ut/henger opp mat til småfuglene. Men som alltid når dette gjøres så dukker det opp flere dyr. Av fugler kan man se mye duer en del kråker/skjærer og noe måker. Det man ikke ser er alle dyrene som holder til på bakken og som er mer usynlige. Dette er mus og rotter som også forsyner seg av godsakene som legges ut til fuglene.

Oslo T-bane Drift (OTD)har nå funnet det nødvendig og forsøke noen tiltak som begrenser matingen og har satt opp tydelige gule skilt med henstilling om ikke å legge ut mat på t-baneområdet, da det øker rotteplagen.

Vist 226 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder