Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Viktig melding om Ensjø T-banestasjon! Fredag 4.januar blir det endringer.

Da er det klart for nye endringer på Ensjø t-banestasjon!

Arbeidene med oppgradering og modernisering av Ensjø T-banestasjon fortsetter og torsdag 3.januar 2013 er siste dag T-banen passerer Ensjø stasjon i retning øst uten å stoppe. Fra fredag 4.januar tas plattformen i retning øst igjen i bruk. Endringen er allerede implementert i oppropet på vognene mot sentrum.

Fra 4.januar og i ca et halvt år vil T-banen ikke stoppe ved plattform i retning sentrum (vestlig retning). Da starter samtidig riving og bygging av ny plattform.

OBS! Det vil kun være adkomst via enden på plattformen nærmest gangbroen den første tiden.

For de reisende innebærer denne endringen at reisende som normalt benytter Ensjø som påstigende stasjon i retning sentrum (vestgående retning), i stedet må reise til Helsfyr og ta omstigning til ønsket T-bane.

Så langt jeg kan se så er det ikke varslet om helge stenging enda, men det kan godt hende at hele t-banestasjonen blir stengt i helgen 4.-6. januar. Det var nemlig tilfelle når man rev østgående plattform i sommer.

Se informasjon på T-banen

Du kan lese mer om prosjektet på kommunens hjemmesider

Vist 385 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder