Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Tiedemannsparken på Ensjø er åpnet!

Første del av Ensjø sin største park ble formet åpnet av miljø og samferdsels byråd Guri Melby torsdag 7.november 2013. Dette første trinnet som nå er ferdigstilt er på 16.000 kvadratmeter. Når parken er helet ferdig utbygd i 2025 så vil den være på 25.000 kvadratmeter.

Det var mange folk som dukket opp når Tiedemannsparken ble åpnet. Det var utbyggere, planleggere folk fra kommunen, barn fra Hasle skole og representanter fra politikerne i rådhuset.

Parken er allerede tatt i bruk av lokalbefolkningen som benytter benker og lekearealer flittig. Det er også to bålplasser på området. Tidligere i år ble broen over Grenseveien åpnet, noe som skapte en trygg forbindelse mellom Valle Hovin området og Ensjø området. Et stort pluss i parken er at man har funnet muligheter til å åpne Hovinbekken igjennom området. Dette gir et flott og positivt blått element i gjennom parken.

Vist 534 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder