Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Vinmonopolet fant lokaler på Hasle Torg, ikke i Gladengveien på Ensjø!

Da er det klart Vinmonopolet kommer til Ensjøområdet. Nærmere bestemt åpner man butikk på Hasle Torg, i Grenseveien 50. I juni 2013 skrev Ensjø aktuell informasjon om at man ønsket seg til Ensjø og Ensjøområdet, men vinmonopolet fant ingen egnede lokaler tilgjengelig i dette området så man valgte Hasle Torg.

Området har tidligere hatt vinmonopol men høsten 2004 ble vinmonopolets utsalg på Fyrstikktorget på Helsfyr nedlagt. Nå 9 år senere så får Ensjøområdet på nytt et vinmonopol. I august så søkte vinmonopolet om god kjenning og i september ble godkjenningen vedtatt. Byggearbeidene med innredning av lokalet er i full gang og man åpner nok tidlig i 2014.

Les tidligere sak om dette!

Les sak om at vinmonopolet på Helsfyr legges ned!

Vist 969 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Vi får håpe de flytter til Ensjø torg når det står ferdig. Når evt det blir er vel ganske usikkert? Hvem eier glassbygget som står der nå?

Glassbygget der du finner KIA og Hurtigruta Carglass eies av Kolberg motor gruppen. Det er et prisbelønnet bygg som i forslaget til reguleringsplan for tyngdepunktet (rundt Ensjø T-banestasjon) skal rives og erstattes av et nytt bygg. Men dette skjer nok ikke på minst 10 år da en av leietakerne i bygget har mulighet for så lang leietid.

Dette er resultatet når det går så sakte med utviklinga rundt t-banen på Ensjø. På Tiedemannsjordene går det unna. Beboerne der drar like lett til Hasle. Så her mistet de treige Ensjø-gårdeierne en stor kundemagnet som igjen kunne ha trukket mange andre leietakere, synd, men kanskje håp for pol på Tøyensenteret da..?

Annonse

Nye bilder