Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Ensjø aktuell Informasjon på Origo stenger – du må nå lese bloggen på www.ensjo.org

Til deg som leser Ensjø Aktuell Informasjon på www.ensjo.origo.no

Dette blir mitt siste innlegg på denne nettsiden! Jeg har over lengre tid forberedt flytting av bloggen fra Origo plattformen over til wordpress plattformen. Det betyr at jeg en stund har skrevet bloggen på 2 forskjellige nettsteder. I framtiden så vil bloggen kun bli å finne på wordpress plattformen og da under http://www.ensjo.org/

Dette gjøres fordi at Amedia har tatt over Origo 100% og det har fremstått som uklart om de kommer til å følge opp det arbeidet som den tidligere eieren gjorde.

Origo har nå (23/8-2016) varslet at Sitat: « Vi pensjonerer nå Origo.no. – Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har vært en plattform for mye moro og nytte, og er det i enkelte kriker og kroker fortsatt. Men kostnaden mot nytten forsvarer det dessverre ikke lenger. Derfor kommer vi til å stenge for videre bruk av Origo 31. oktober. Sitat slutt.

Origo teamet har videre informert om at sitat: «Det er så mye bra innhold, historier og samtaler på Origo at vi ønsker å beholde det for ettertiden. Derfor kommer vi til å la offentlige sider på Origo leve videre. De vil ikke kunne redigeres, men de vil være der. Synlige på internett og mulig å søke seg frem til på Google.» sitat slutt

Kjære leser det er ingen grunn til å fortvile, Ensjø aktuell informasjon har som tidligere nevnt forutsett dette og har derfor i lang tid skrevet blogg på to forskjellige plattformer. Vil du fortsette å lese bloggen vil jeg anbefale at du starter å lese bloggen på http://www.ensjo.org/ og at alle linker og favoritter endres til den nye adressen.

Fra nå så finner du Ensjø aktuell informasjon her

Vist 324 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder