Ensjø ligger hovedsakelig i bydel Gamle Oslo og litt i bydel Grünerløkka. Området skal forandres fra å være bilby til å bli boligby i løpet av noen år. Den såkalte Ensjøbyen.Du kan følge Ensjø aktuell informasjon på Origo, Facebook, Twitter og Youtube.

Viser arkivet for desember, 2015

Ensjø Aktuell Informasjon ønsker GODT NYTT ÅR!

Ensjø Aktuell Informasjon ønsker GODT NYTT ÅR!

I fjerde kvartal 2015 er det solgte 96 nye leiligheter på Ensjø!

Ensjø Aktuell informasjon følger med på hva som skjer på Ensjø. I de store boligprosjektene som er til salgs har man i løpet av årets siste 3 måneder fra starten på oktober og frem til slutten av desember (fjerdekvartal) solgt totalt 96 nye boliger.

les mer!

Resultatet for boligsalget på Ensjø i 3 kvartal er 41 solgte nye leiligheter!

Ensjø Aktuell informasjon følger med på hva som skjer på Ensjø. I de store boligprosjektene som er til salgs har man i løpet av 3 måneder fra starten på juli og frem til slutten av september (tredjekvartal) solgt totalt 41 nye boliger. 41 salg i tredjekvartal er det dårligste resultatet de siste 5 årene. I 2011 ble det solgt 106 boliger, i 2012 ble det solgt 66 boliger, i 2013 ble det solgt 67 boliger og i 2014 ble det solgt 82 boliger.

Les mer om boligsalget for 3 kvartal her

Ensjø aktuell informasjon starter opp igjen!

Etter 3 måneders pause fortsetter jeg nå å skrive om saker som skjer på Ensjø. Det var en nødvendig og ønsket pause som har vart siden september og fram til nå. Sakene og innholdet på bloggen vil i fortsettelsen være de samme, men det kan kanskje være at det ikke skjer oppdateringer hver uke i starten.

Bloggen ser lik ut, men har fått en oppstrammer og noen små justeringer. Fortsatt vil det være slik at en del av linkene på gamle saker ikke virker og dette vil dessverre ikke fikses da det krever for nye jobb og oppfølging.

Jeg vil vurdere å starte med å tilby gjestebloggere muligheten til å skrive innlegg eller saker forutsatt at de omhandler Ensjø og ting som er viktige eller interessante for oss som bor her.

De nye tilpasningene på bloggen gir seg i første omgang utslag for deg som leser den på mobil eller brett. Den er nå blitt justert og tilpasset mindre enheter, så nå kan du lese den på mobilen din om du vil.

Her kan du lese om bakgrunnen for bloggen

Håper at du etter en kort pause fortsatt henger med og vil ha informasjon om Ensjø og hva som skjer her!

Tiedemannsbyen Hagekvartalet inngår ny bredbånds -og TV avtale med Telenor

Tiedemannsbyen Hagekvartalet Sameiene 1 og 2 inngår en ny bredbånds- og TV-avtale med Telenor (tidligere Canal Digital) for de neste 5 år med en samlet verdi på over 5 millioner kr.
Alle beboere i Tiedemannsbyen Hagekvartalet kan snart glede seg til en T-We Box PVR og trådløs router samt 25 Mbit bredbånd inkludert i grunnpakken. Avtalen gir også mye rimeligere oppgradering til høyere hastigheter inkludert den raskeste 500 Mbit.
To andre leverandører, Viken Fiber og Get, ble også vurdert i prosessen, men det var Canal Digital som leverte det beste tilbudet totalt sett.

Ensjø Aktuell informasjon ønsker alle en riktig god jul!

Ensjø Aktuell informasjon ønsker alle en riktig god jul!